Search
Close this search box.

Over ons

Pro-techniek B.V. is een technisch allround bedrijf wat in 2019 is opgericht door Roel Maas en Paul Jansen. Met meer dan 30 jaar ervaring in de technische metaal/montage industrie. We denken met onze klanten mee en staan voor kwaliteit. Met de kennis van techniek is Pro-techniek B.V. de betrouwbare factor die u zoekt om samen tot een gewenst eindproduct te komen. IJZERSTERK BETROUWBAAR.

Waarom

Pro-techniek B.V.

Bij Pro Techniek denken we actief mee met onze klanten en streven we altijd naar kwaliteit. Met onze diepgaande kennis van techniek zijn wij de betrouwbare partner die u zoekt om samen tot een gewenst eindproduct te komen. Onze kracht ligt in onze ijzersterke betrouwbaarheid, waarop u kunt vertrouwen in elke fase van het project. Of het nu gaat om het ontwerpen, fabriceren, monteren of onderhouden van technische oplossingen, wij staan voor u klaar. Met ons toegewijde team van vakmensen en moderne faciliteiten zijn wij in staat om aan de meest uitdagende eisen en wensen van onze klanten te voldoen. Wij geloven in langdurige samenwerkingen en streven naar tevredenheid bij elke klant. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Pro Techniek B.V. uw technische projecten naar een hoger niveau kan tillen.

Pro-Techniek-05
Pro-Techniek-41

Onze oplossingen

Onze ervaren professionals en moderne faciliteiten stellen ons in staat om maatwerkoplossingen te bieden die voldoen aan de specifieke behoeften van onze klanten. Bij Pro Techniek B.V. streven we altijd naar technische excellentie en klanttevredenheid.

Daag ons uit

Bij Pro Techniek B.V. gaan we geen enkele uitdaging uit de weg. Onze expertise en ervaring stellen ons in staat om zelfs de meest complexe technische vraagstukken aan te pakken. Daag ons uit en ontdek hoe wij uw technische projecten tot een succes kunnen maken.

vacatures

Werken bij Pro Techniek

Aan de slag in de techniek, dan is een een uitdagende job bij Pro Techniek jouw baan. Bekijk onze vacatures en reageer direct.