Zoek
Sluit dit zoekvak.

OBD 2024

Neem vrijblijvend contact op

Open Bedrijven Dag 2024

Ben je altijd al nieuwsgierig geweest naar wat er zich achter de deuren van ons bedrijf afspeelt? Dan is dit jouw kans! Op 23 maart openen wij onze deuren tijdens de Open Bedrijvendag, en jij bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen.

We zijn geopend van 10:00 uur tot 16:00 uur, dus je hebt de hele dag de tijd om langs te komen. Tijdens de Open Bedrijvendag zullen we verschillende producten tentoonstellen, zodat je een goed beeld krijgt van ons werk en onze innovatieve projecten.

Natuurlijk willen we dat je je helemaal thuis voelt bij ons, dus zorgen we ook voor een hapje en een drankje. Geniet van een verfrissend drankje en een lekker hapje terwijl je rondkijkt en praat met onze medewerkers.

En dat is nog niet alles! Als je meedoet aan onze activiteiten, maak je kans op een draagbare JBL Bluetooth speaker. Een geweldige prijs die jouw bezoek nog specialer kan maken!

Vergeet ook niet om de kinderen mee te nemen, want we hebben een springkussen voor ze klaarstaan. Terwijl jij geniet van de rondleiding en de tentoonstellingen, kunnen de kleintjes zich vermaken en plezier hebben op het springkussen.

Zet 23 maart alvast in je agenda en vergeet niet om je aan te melden via het formulier hieronder. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en jou een onvergetelijke ervaring te bezorgen!

Tot ziens bij Pro Techniek B.V.!