Zoek
Sluit dit zoekvak.

Diensten

Bij Pro Techniek B.V. begrijpen we het belang van technische oplossingen die naadloos aansluiten op de behoeften van onze klanten. Onze focus ligt op het ontzorgen van onze klanten door het leveren van complete projecten. 

Alles over

Onze diensten

Wij bieden een uitgebreid scala aan diensten om aan de diverse technische behoeften te voldoen. Met onze sterke nadruk op betrouwbaarheid streven we ernaar om consistent hoogwaardige resultaten te leveren, zodat onze klanten altijd kunnen vertrouwen op de kwaliteit die ze van ons verwachten. Ons team van professionals staat klaar om te helpen.

1

Assemblage

Volgens afspraak assembleren we halffabricaten tot aan totaal projecten met oog op het ontzorgen van de klant. We gaan graag met u in gesprek.

2

Kanten

Bij Pro-Techniek bent u aan het juiste adres voor het kanten van al uw plaatwerk.

3

Tappen, boren & zagen

We zijn uitgerust met een halfautomatische lintzaag, kolomboormachine en een halfautomatische taparm.

4

Walsen

Ook voor het walsen van plaatwerk zijn we voorzien in eigen huis met onze plaatwals tot 2 meter breed en max 4mm dik.

5

Mig Mag/TIG lassen

Voor het lassen van verschillende materialen zoals staal rvs en aluminium hebben we verschillende apparatuur in huis om aan de behoefte van de klant  te kunnen voldoen.

Overtuigd van onze diensten?

Wilt u meer weten over de technische oplossingen en diensten die Pro Techniek B.V. te bieden heeft? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden, advies te geven en u te voorzien van een op maat gemaakte oplossing. Bel ons vandaag nog of stuur ons een e-mail en ontdek hoe wij u kunnen helpen met uw technische uitdagingen.